Nail Art - Tırnak Sanatı
Nail Art - Tırnak Sanatı

Nail Art - Tırnak Sanatı (9789759969608)

0,00

İnanılmaz tırnak tasarımları mı yaratmak istiyorsunuz? İhtiyacınız olan bütün ilhamı, uluslararası tırnak tasarımcılarının projelerini güzelce resmeden bu koleksiyonda bulacaksınız. 20’den fazla tasarımı adım adım anlatan bu tırnak sanatı kılavuzu gündüze, geceye veya özel durumlara özgü pek çok tasarımı da sizlerin beğenisine sunuyor. Tırnak sanatı, akıcı zarafetten tribal agresifliğe kadar farklı ruh hâllerini yansıtıyor.

Acemilikten ileri düzeye kadar her seviyeyi hedefleyen tırnak süsleme sanatı, kusursuz ve uzun ömürlü bir sona ulaşmanız için profesyonel tırnak sanatının ipuçlarını ve püf noktalarını anlatıyor.

Tırnak süsleme sanatı son yıllarda giderek popülerleşmekte. Bu kitap size Fransız Manikürü’ne, çiçekli, hayvanlı ve daha birçok iddialı desenli tırnaklara nasıl sahip olabileceğinizi göstermeyi amaçlıyor. Bu tasarımlar, ipuçları ve küçük hileler, acemilerden profesyonellere kadar herkese kusursuz ve özel desenlere sahip olma imkânı sunuyor.

Helena Biggs, Avrupa’nın tırnak profesyonellerine hitap eden lider dergisi Scratch’in yardımcı editörüdür. Güzellik, spa ve yaşam tarzı alanlarındaki yayınlara tırnak ile ilgili makaleler yazmış ve televizyonda ve yazılı basında bir tırnak uzmanı olarak yer almıştır. 

 Güzellik sektörü yayınları dalında gazetecilik ödülüne aday gösterilmiştir. Tırnak sektörü konusunda oldukça tutkulu olan Biggs, bu alandaki pek çok yarışmada jürilik de yapmıştır. Ayrıca, Britanya tırnak endüstrisindeki yeni yetenekleri keşfeden yıllık Scratch Yıldızları Ödülü’nü düzenlemektedir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 119
En / Boy : 18 / 18
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : 1.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı