Moda Tasarımında Teknik Çizim
Moda Tasarımında Teknik Çizim

Moda Tasarımında Teknik Çizim (9786054146031)

0,00

Teknik çizimler, yada grafik çizimler moda endüstrisinde çalışan herkes için gereklidir. Tasarım fikirlerini ve giysi detaylarını kalıp kesimcileri ve dikimcilere aktarmak için kullanılan bu çizimlerin numune ve seri üretimdeki hataların önüne geçmek için doğru ve eksiksiz olarak çizilmesi son derece önemlidir.

Bu kitap adım adım metodu izleyerek zaman kazandıran ipuçları eşliğinde bir teknik çizimin nasıl yaratılacağını anlatır. Bu yöntem, çizimleri serbest el ile üretmeyi tercih edenler kadar, Adobe İllüstratör kullanmak isteyenler için de anlatılmıştır.

Kitapta 400ün üzerinde giysi stili ve yapım detayları özel olarak üretilen Amerikan bezi taslak kalıpların yanı sıra gösterilen temel kalıp biçimleri ile yer almaktadır. Bu benzersiz sunum 3 boyutlu giysi ile 2 boyutlu çizim arasındaki ilişkiyi tanımlarken okuyuculara teknik çizimlerin nasıl gerçekleştireceğini anlamalarını sağlamaktadır.

Kitabın yanında verilen CD-ROM, bir dizi CAD-Bilgisayar Destekli Tasarım Programında değiştirebileceğiniz yâda çıktı alarak tasarımlarınıza temel oluşturabileceğiniz figür şablonlarını ve temel giysi biçimlerinin çizimlerini kapsamaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İzmir
Sayfa Sayısı : 224
En / Boy : 21 / 28
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı