Minikler İçin Müzik Teorisi - 1
Minikler İçin Müzik Teorisi - 1

Minikler İçin Müzik Teorisi - 1 (9786054957354)

0,00

Bu kitap küçük yaş grubundaki çocuklara müzik teorisi öğretmek amacıyla hazırlanmış bir alıştırma kitabıdır. Kitapta yer verilen alıştırmalar yazar tarafından uzun yıllar uygulanmış, denenmiş ve seçilerek kitaba alınmıştır. Alıştırmaların miktarı ve kademeli olarak zorlaşan içerikleri, müzik teorisine ait temel olguların bütünüyle kavranmasına yöneliktir.
Esas olarak solfej, ritmik okuma ve duyuş derslerine destek olmak amacıyla hazırlanan bu kitap, çalgı derslerinde de kullanılabilecek yardımcı bir kaynak niteliğindedir.

Öğrencilerin kendi başlarına, piyanodan ses alarak yapacakları solfej çalışmalarına yardımcı olabilmek için, gösterilen notaların piyano tuşlarındaki yerleri üzerinde durulmuştur. Notaların veriliş sırası Andre Waignein’a ait olan “Solfége Elémentaire” isimli solfej kitabı ile paralellik içerecek biçimdedir.

Kitapta konu olarak sol anahtarı, fa anahtarı, notalar ve süre değerleri, ölçü sayıları, değiştirici işaretler ile anarmonik seslere yer verilmiş ve kitap minik müzisyenlerin sıkılmadan, zevkle öğrenebilmelerine olanak sağlamak amacıyla, renkli, resimli, doldurmalı ve boyamalı şekilde hazırlanmıştır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 64
En / Boy : 21 / 29
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 9.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı