Kutsal Kitap Yorumu Eski Antlaşma Serisi Cilt:1 Yaratılış - Eyüp
Kutsal Kitap Yorumu Eski Antlaşma Serisi Cilt:1 Yaratılış - Eyüp

Kutsal Kitap Yorumu Eski Antlaşma Serisi Cilt:1 Yaratılış - Eyüp (3990000003181)

0,00

İki ciltten oluşan Kutsal Kitap Yorumu, Eski Antlaşma Serisi, yaşamın her kesitindeki insanlar için yazılmıştır. Günlük kullanım için yeterli derecede anlaşılabilir olduğu gibi, ileri düzeydeki öğrenciler, vaizler, öğretmenler, müjdeciler ve yazarlar için de kapsamlı bir kaynakçadır.

Yorum kitabının en güçlü unsurlarından biri, soğuk ve teknik bir dil kullanmamasıdır. Okuru, ibadetle ilgili derin düşüncelerle birlikte Rabbimiz İsa Mesih'in kimliğine ve etkinliğine yöneltir.

Kitap Augustine, Luther, Calvin, Wesley, Darby, Ryle, Spurgeon, F.B. Meyer, Ironside ve A.T. Robertson gibi güvenilir yazarlardan alıntılar içerir. Bu tür alıntılar kitabın, sağlam Hıristiyan öğretisine bağlı olan her yaştan tüm imanlılara hitap etmesini sağlar; ayrıca kitaba Çeşitlilik, keskinlik ve çekicilik kazandırır.

Yazar zor anlaşılan metinleri geçiştirmek yerine bunlarla açıkça yüzleşir. Tartışmalı konularda kendi görüşünü savunur, ama olgun ve güvenilir imanlıların yorumlarına da yer verir. Bu serinin amacı, Tanrı'nın halkını Kutsal Kitap'ı kişisel, sistemli ve ardışık bir incelemeye yöneltmek ve bunun için yüreklendirmektir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 630
En / Boy : 16,5 / 24
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 8.2004

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı