Küresel Musibet Siyonizm
Küresel Musibet Siyonizm

Küresel Musibet Siyonizm (9786055000202)

0,00

Küresel Musibet Siyonizm'de, sapkın inançları doğrultusunda dünyayı kan ve gözyaşı gölüne çevirmekte en küçük bir sakınca görmeyen küresel emperyalizmin fikir ve düşünce yapısını; öncelikle her şeyin en doğrusunu bilen Allah'ın (c.c) kelamı olan Kur'an ayetlerinden, daha sonra Yahudi Protokollerindeki ifadelerden anlatmaya çalıştık.

Peşinden dünyaya hükmedebilmek adına Dünya Hükümetini (Büyük İsrail) kurabilmek için Siyonist liderlerin tarih boyunca söylediklerini ele aldık. Bu zihniyetin coğrafyamızı ve özellikle ülkemiz siyasetini nasıl etkilediğini, bu milletin özenle yetiştirdiği insanların Siyonizmin hizmetine bilerek veyahut bilmeyerek nasıl girdiğini, Siyonizmin bu insanları nasıl kullandığını anlatmaya çalıştık.

Küresel emperyalizmin Milli Görüş'ü ve merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı neden hedefine aldığını tüm gerçekleri ile ortaya koyduk. Bu çalışmadaki amacımız kimseyi üzmek, kırmak değil, sadece oyuna gelen kardeşlerimizi uyarmaya yöneliktir. Buna rağmen varsa, kırılanlara nazarlarını kendi vicdanlarına çevirmelerini tavsiye ediyorum. Öyle sanıyorum ki duruşlarından vicdanları rahatsız olacak ve doğruyu bulacaklardır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 140
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı