Klinik Farmakoloji

Klinik Farmakoloji (9786059981286)

0,00

Kitap, Kocaeli Üniversitesi'nde Klinik Araştırmalar Birimi'nde yaklaşık on yıldan beri yürütülen klinikteki "gönüllüler üzerinde yapılan ilaç araştırmaları" konusunda elde edilen tecrübelerden ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından, özellikle "Klinik Araştırma Dairesi" personelinin yüksek gayretleri ile oluşturulan mevzuattan oluşmaktadır. Klinik Araştırma Dairesi web sayfasından yararlanılarak, en yeni bilgileri içerecek şekilde hazırlanmıştır.

Amaç, ilke ve talimatlara uygun olarak taraf olunan uluslararası anlaşma ve sözleşmeler ile Avrupa Birliği standartları ve iyi klinik uygulamaları çerçevesinde, gönüllü insanlar üzerinde gerçekleştirilecek klinik araştırmaların tasarımı, yürütülmesi, kayıtlarının tutulması, rapor edilmesi, geçerliliği ve diğer hususlarda bilimsel ve etik standartların sağlanması ve gönüllülerin haklarının korunmasına dair usul ve esasların takdimidir.

Kitap tıp eğitimi gören öğrenciler, araştırma görevlileri ve uzman hekimler için planlanmış bir kaynaktır. Tıpta uzmanlık eğitimi alan hekimlere ve ayrıca sağlık konusunda eğitim gören diğer fakülte ve yüksekokul öğrencilerine de yararlı olacağı umulmaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 345
En / Boy : 16,5 / 23,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 2.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı