Kiracı - Sisli Bir Londra Hikayesi
Kiracı - Sisli Bir Londra Hikayesi

Kiracı - Sisli Bir Londra Hikayesi (9786052221327)

0,00

Sherlock Holmes Kadar Gizemli, Aynı Zamanda Sarsıcı Bir Psikolojik Gerilim.

Maddi gücü tükenme noktasına gelmiş çaresiz bir çift, kimsenin uğramadığı pansiyonlarına gizemli bir adamın gelmesiyle umutlanır. Kapılarını çalan bu centilmen, parasız ve sefil geçen günlerinde adeta tünelin ucundaki ışık olmuştur. Özellikle Bayan Bunting, koyu bir dindar olması nedeniyle ondan son derece etkilenmiştir.

Derken Londra sokaklarında peş peşe cinayetler işlenmeye başlar. Polis olayları bir türlü aydınlatamazken, Londra sokaklarını saran sis, cinayetlerin üzerini de adeta bir perde gibi örter. Kendini “Kindar” olarak adlandıran cani katil, kurbanlarını özellikle kadınlardan seçmekte ve izini ustaca kaybettirmektedir. Tüm Londra halkı gibi ev sahipleri Bay ve Bayan Bunting de olaylar karşısında sarsılırken içleri şüphe ve korkuyla dolar. Ne var ki her biri, diğeriyle paylaşmaya çekindiği korkunç hislerle kendi kendine baş etmeye çalışır. Acaba kurtuluşları olan bu silindir şapkalı ve siyah pelerinli kiracıları, gerçekten de sandıkları kadar centilmen midir?

Yazar Marie Belloc Lowndes’in Karındeşen Jack cinayetlerinden esinlenerek kaleme aldığı Kiracı, karanlık atmosferi ve merak uyandırıcı kurgusuyla okuyucuyu içine çekiyor. Alfred Hitchcock tarafından filme uyarlanan eserin her sayfasında şüphe, korku, merak ve heyecan duyacaksınız.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 336
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı