Kapat! Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma Kılavuzu

Kapat! Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma Kılavuzu (9786052214015)

0,00
Yayinevi : Hayykitap

Türkiye'de ilk!

Çocuğunu düşünen aileler için rehber kitap!

Gereksizse kapat!

Ailenle zaman geçiriyorken kapat!

Ders çalışıyorken kapat!

Yatarken kapat!

Yemekte kapat!

İyi güzel de "KAPAT" demekle olmuyor. Yasaklamakla olmuyor. Hepinizin sesini duyar gibiyiz: "Ne yapsak olmuyor!"

Akıllı telefon, internet, sosyal medya ve sanal oyunlar getirdiği kolaylıkların yanında birçok risk ve tehlikeyi de barındırıyor. Bağımlılık başta olmak üzere çocuğunuz ve dahi sizde ciddi psikolojik rahatsızlıklara neden olabiliyor. Sizleri ekrana hapsedebiliyor!

Oysa biz diyoruz ki hayat ekranın değil, ekran hayatın içinde, küçücük bir parça, ona hapsolma. Ve bunun çözümünü de sunuyoruz. Adım, adım, madde madde, anlaşılır biçimde... Çocuğunuzu korumanız için. Sanal dünyada(n) koru(n)manız için.

Elinizdeki kitap bir ilk! Yabancısı olduğumuz bu yeni dünyanın dilini çözen dört dörtlük bir kılavuz! Sanal dünya gerçeğini anlayarak, onu hayatımızdan tamamen çıkarmanın mümkün olmadığı bilinciyle yazıldı. Bu 'sahte varoluş, hakiki yalnızlık' sorununa çözüm sunmak için... Anne babalara yardımcı olmak amacıyla...

Herkes okumalı! Hatta okullarda ders olarak okutulmalı, tüm gençlere, ebeveynlere hediye edilmeli. Akıllı telefon satan firmalar biraz sosyal sorumluluk bilincine sahipse her telefonla birlikte bu kitabı da ücretsiz olarak vermeli!


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 176
En / Boy : 12 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı