İşte Monet

İşte Monet (9786051920467)

0,00
Yayinevi : Hep Kitap

Bacon, Caravaggio, Cézanne, Dalí, Gaudi, Gauguin, Goya, Kandinsky, Leonardo da Vinci, Magritte, Matisse, Monet, Pollock, Rembrandt, Van Gogh, Warhol, Frank Lloyd Wright. Farklı ülkelerden, farklı akımlardan, sanat dünyasında iz bırakmış on yedi sanatçı. Ödüllü çizerlerin kitaplara özel çizdikleri illüstrasyonlarla her biri kendi başına da bir sanat eseri adayı olan on yedi kitap. hep kitap “İşte” dizisiyle sanatseverleri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Dizinin bu ayki kitapları, İşte Matisse ve İşte Monet.

Seksen altı yıllık bir ömür... Sanata dair bitmek tükenmek bilmeyen bir aşk... Öyle bir aşk ki ölüm döşeğindeki eşinin yüzünde bile yeni bir şeyler keşfedecekti. Orta yaşlarında başarıyı yakalamasına rağmen asla tamam demeyen, güneşi daha iyi görebilmek için yaşadığı yeri dahi değiştiren bir tutkun. Kullandığı renkler ile adını sonsuzluğa yazdıran, açık artırmalarda eserlerine seksen milyon dolar paha biçilen, ancak insanlığa bıraktığı ize hiçbir rakamın kafi gelmeyeceği bir efsane: İşte Monet.

Sanat tarihçisi Sara Pappworth’un usta kalemiyle Aude Van Ryn’in bu kitaba özel çizimleri birleşerek bizi Monet’nin büyüleyici renklerinin içine davet ediyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 80
En / Boy : 17 / 22,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 3.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı