İşte Cezanne

İşte Cezanne (9786051920528)

0,00
Yayinevi : Hep Kitap

Bacon, Caravaggio, Cézanne, Dalí, Gaudi, Gauguin, Goya, Kandinsky, Leonardo da Vinci, Magritte, Matisse, Monet, Pollock, Rembrandt, Van Gogh, Warhol, Frank Lloyd Wright. Farklı ülkelerden, farklı akımlardan, sanat dünyasında iz bırakmış on yedi sanatçı. Ödüllü çizerlerin kitaplara özel çizdikleri illüstrasyonlarla her biri kendi başına da bir sanat eseri adayı olan on yedi kitap. hep kitap “İşte” dizisiyle sanatseverleri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Dizinin bu ayki kitapları, İşte Bacon ve İşte Cézanne.

İçe kapanık, şüpheci, daima huzursuz... Kariyerinin büyük bir bölümü resimleriyle alay eden ya da onlardan rahatsız olan eleştirmenler ve halk tarafından reddedilmenin sıkıntısıyla geçen bir dâhi. Hayatının sonuna doğru çift katarakt teşhisi konmasına rağmen fırçayı bir an olsun elinden bırakmamış, eserleriyle kendinden sonraki ressamlara sadece ilham değil, cesaret de vermiş bir adam. Sanatının izinde bir gezgine dönüşen, hayatı boyunca öğrenmekten vazgeçmeyen, kendisiyse başlı başına okul sayılabilecek bir bilgin: İşte Cézanne!

Sanat teorisyeni Jorella Andrews’un kalemiyle çizer Patrick Vale’in bu kitaba özel çizdiği illüstrasyonlar bizi bir tutkunun peşinden Cézanne’ın adımlarını izlemeye çağırıyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 80
En / Boy : 17 / 22,8
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 4.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı