Hayatın İçinden Mesajlar
Hayatın İçinden Mesajlar

Hayatın İçinden Mesajlar (9786059555050)

0,00

Günümüzün modern dünyasında Müslümanlar, çeşitli problemler ve meselelerle karşılaşmaktadırlar. Bunları çözümleyebilmek ve hem zihinlerini hem de kalplerini koruyabilmek için, fikrî ve ruhî azığa ihtiyaç duymaktadırlar. Bu azık, İslâm’ın nuruyla parlayan bir perspektife sahip olmaktır. Böylece şahsî, ailevî ve toplumun muhtelif alanlarında Müslümanca bir tavır geliştirebilmek mümkün olur. Sâlih ve medenî bir hayatın kurulması için, bu azığa sahip olmak zaruridir.


Yüce Kitabımız Kur’ân’ın hidayet nurunu ve Sevgili Peygamberimizin (s.a.v) sünnetini takip edenler bilir ki; insanın kendisiyle, Rabbiyle, diğer insanlarla ve çevresiyle ilişkileri, bu iki kaynakta ayrıntılı bir biçimde düzenlenmiştir. Bütün bunlar, Müslüman bir şahsiyet inşa edebilmeyi, şerefli ve huzurlu bir hayat yaşayabilmeyi amaçlamaktadır.
Bu kitapta okuyacağınız makaleler, modern hayatın debdebesi içinde Allah’ın koyduğu sınırları çizmeyi, şiarlarımızı belirlemeyi ve İslâm’ın nuruyla aydınlanmış kural ve hükümleri açıklamayı hedeflemektedir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 214
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı