Harflerin Çıkakları
Harflerin Çıkakları

Harflerin Çıkakları (9786058500310)

0,00

K ve L seslerinde problem yaşıyordum ancak burada gösterdiğiniz yöntemlerle hızlı biçimde üstesinden gelmeye başladım :) . Yöntemleriniz çok başarılı. Kesin olarak kitabınızı da alacağım.

- Cem

Merhabalar,

G harfi için sitenizde yaptığım alıştırmalar sonucu G harfini söylemeye başladım. Kelimenin başında, sonunda, ortasında ferk etmiyor kesinlikle söylüyorum. Yaşkalık 5 gün oldu. Hala da unutmamak için içinde G harfi içeren kelimeleri sesli söylüyorum. Gerçekten tam anlamıyla söyleyebiliyorum. Nasıl çıkaracağımı öğrendim... Okuldaki arkadaşlarım başta olmak üzere çevremdeki herkes fark etti.

Ailem ve ben gerçekten size çok teşekkür ederiz. Küçüklüğümden beri yaşadığım büyük bir sorunu 1 ay boyunca sayenizde çalışarak halledebildim. Söyleyemediğim harf olarak şu an "ş" ve "j" harfi kaldı. Onlar için de çalışmaya devam edeceğim... Ş harfi için setinizde yazdıklarınız dışında verebileceğiniz bir düşünceniz var mıdır acaba?

Ben şu an 18 yaşındayım. 12 yaşındayken teşhis için doktora gidebilmiştim ve bana sorunumun fiziksel değil, psikolojik olduğunu: harflerin nasıl söylendiğini öğrenmem halinde düzeleceğini söylemişti.

Size ne kadar teşekkür etsem azdır...

İyi günler.

- Kerem T.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Kocaeli
Sayfa Sayısı : 144
En / Boy : 13,5 / 19
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : .2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı