Gülümse Ölüm Utansın
Gülümse Ölüm Utansın

Gülümse Ölüm Utansın (9786058304307)

0,00

“Gülümse Ölüm Utansın” direnişin aşkın ve özgürlüğe tutkunun romanı. Okurken, kendimi ateşler içinde soluksuz bir koşuda hissettim. Yandıkça çoğalan ve çoğaldıkça kendini var etmenin adı, yaşamın gizli sırlarıyla amansız bir mücadele.
Bermal Çem(Awazê Çiya üyesi)

Vahşi sömürgecilik ve amansız doğa olaylarına karşı inanç ve irade ile verilen bir mücadelenin adıdır. Nefes nefese okunacak ve Kürdistan’da yaşamın gerçeğinden süzülerek eşsiz bir esere dönüşen Gülümse Ölüm Utansın insanlığa dair birçok şeyi de gözler önüne seriyor
M. Nuri Ekinci(Gazeteci)

Aklın sınırlarını zorlayan bir bağlılık… Okurken nefes nefese kaldığım, kimi zaman gözyaşlarımı tutamadığım inanılmaz bir kitap. Anlatımlarıyla kelimelere yeni anlam ve duyguları yükleyen genç yazar, onları, öldürerek bitirdiklerini sananlara, her ölümün yok olma anlamına gelmediğini ve dağlarda inşa ettikleri toplumun ölümsüzleştiğini gösteriyor.
Nujiyan(Sanatçı)

Bu kitap bir gerillanın ruhudur. Bütün karanlıklardan arınmış, dağların bembeyaz karıyla yıkanmış saf, saydam ve çırılçıplak bir ruh. Kendini gizlemeyen, ben buradayım diyen bir ruh. Kitabın her cümlesinde bu ruha dokunabilir, onu hissedebilirsiniz.
Kitabın sonunda anlayacaksınız ki, bu savaşın kazananı gerillanın bu saf yüreğidir. Zafer, doğayla bütünleşmiş, onun bir parçası olmuş ve yine doğanın yüreğine yürüyen gerillanındır...
 Roj Agir


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Ankara
Sayfa Sayısı : 311
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı