Evlilik Oyunu
Evlilik Oyunu

Evlilik Oyunu (9786052992999)

0,00

Parıltılı Yaşamlar, Görkemli Balolar ve Evlilik Bahsinde Tutkunun Esiri Olan Genç Âşıklar

Trent Kontu Maximillian Wells gözlerine inanamaz. Tam karşısında güzel, erişilmez Pandora Effington durmaktadır. Sosyetenin, adı skandallara en çok karışmış güzeli. Max bu ateşli ve zengin kadının kendisine son derece uygun bir eş olacağını düşünür ancak beklenmedik bir teklifle karşılaşır. Karşı konulmaz Pandora’yla evlenmek istiyorsa genç kızın istediği oyunu oynamak zorundadır. Ve Max’in bu oyunu kaybetmeye hiç niyeti yoktur. 

Yedi görkemli balo sezonundan sonra Pandora artık evlenme zamanının geldiğinin farkındadır. Fakat Londra’nın seçkin bekârları onu etkilemeyi başaramamıştır. Genç kadın gerçek bir kahramanın özlemini duymaktadır; onun aşkını kazanmak için gücünü kullanmaktan çekinmeyen bir erkek. Maximillian’ın tek bir dokunuşu Pandora’nın kalbini titretmeye yetmiş ve her anını onunla geçirmek istemesine neden olmuştur. Peki Max aşkını kanıtlamak için her şeyi tehlikeye atmaya hazır mıdır?

“Victoria Alexander etkileyici diyaloglar ve keyifli karakterlerle neşeli bir gönül macerası yaratmış.”

Teresa Medeiros

“Alexander hazine değerinde bir öykü kaleme almış! Okurunun kalbine mutluluk ve yüzüne kahkaha getiren, harika, duygusal, romantik bir masal. Romans okurlarının ellerinden bırakamayacakları şehvet dolu bir hikâye!”

Romantic Times


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 384
En / Boy : 12 / 19
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı