Evliliğin İlk 50 Yılı Zordur
Evliliğin İlk 50 Yılı Zordur

Evliliğin İlk 50 Yılı Zordur (3990000029003)

0,00
Marka : Ali Orhan

Çünkü ailenin temeli olan evlilik ilişkisinin alternatifi henüz bulunmamıştır. Evlilik dediğimizde aslında iki kişi arasındaki bir dengeden bahsediyoruz. Bu denge sağlandığı oranda evlilik ilişkisi başarı ile devam edecektir. Bu konuda okuyucu kitabın içinde bazı ipuçları bulacaktır.

Bir aşirette kadınlar boşanma isteklerini mavi ferace giyerek belli etmektedirler. Mave ferace giydiği anda boşanmış kabul edilmektedirler.

Cinsellik insana yakışan bir duygudur. Evli kişilerin "heyecanımızı kaybettik sözünün karşılığı aslında" cinsel açıdan birbirimizi çekici bulmuyoruz.

"İkinci el piyasada olmak" deyimi kabul edilir bir tanımlama olmasa da gerçek budur. Bazı okuyucularım "biz araba mıyız ki ikinci el olalım" diye tepki göstermektedirler.

"İyi karı koca olunmadan, iyi anne baba olunmaz".

Özelikle anne-babalarının birbirini sevdiğini el ele tutuştuğunu, birbirine sarıldığını gördüğünde çok mutlu olurlar....

İnsanlar evlenirken potansiyel cellatlarını mı yanlarına alıyorlar? Ölecek kadar sevmekten, öldürecek kadar sevme aşamasına nasıl geliniyor? Aşkından ölürken, aşkını öldürmek nasıl bir duygudur?


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 208
En / Boy : 14 / 20
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı