Esmaü'ş Şifa
Esmaü'ş Şifa

Esmaü'ş Şifa (9786058316706)

0,00
Fiyat : ₺105,00

Allahü Teala’nın her ismi sonsuz sırlarının yanında aslında birçok derde de deva taşıyor.

Derdi yaratan Allah (c.c) şifayı da yaratmıştır. Her türlü hastalık, sıkıntı ve ihtiyaçlarımız için Allah’ın Güzel İsimleri ile O’na sığınıp, derdimizin devasını yine O’ndan istemekte ısrarcı olmalıyız.

Mesela, göz rahatsızlıkları için “Basir” ve “Nür”, kulak rahatsızlıkları için “Semi”, mide, kalp ve akciğerler için de “Rezzak” ismi ile dua ederek Allahü Teala’dan şifa istemeliyiz.

Ayrıca ihtiyaç sahibi fakir bir insan “Rezzak, Fettah, Kerim ve Vehhab”, yeni bir iş kurmak isteyen kişi “El-Hakim”, kısmetinin açılmasını isteyen biri “Ya Şekür”, evladının büyük sözü dinlemesini isteyen bir veli; “Hadî” ve “Halîm”, eşinin kendisine olan sevgisinin artmasını isteyen de “Vedüd” ismi ile Allahü Teala’ya dua da bulunmalıdır.

Dört büyük meleğin, ayrıca Hz. Süleyman (a.s), Hz. Musa (a.s) ve büyük zatların da dillerinden düşürmediği Esmaların da yer aldığı bu kitap, Allah’ın İsimleri ile dertlerine şifa, problemlerine çözüm, sıkıntılarına huzur ve rahatlık arayanlar için bir hazine niteliği taşıyor.

“Esmaü’ş Şifa / Allah’ın İsimleri İle Şifa” kitabında Allah’ın isimlerinin şifalı yönleriyle tanışacak, Esmaların tedavi edici özelliklerini ve gücünü keşfedeceksiniz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 368
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 9.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı