Eğitim Örgütlerinde Değişim Yönetimi - İlke Yöntem ve Süreçler
Eğitim Örgütlerinde Değişim Yönetimi - İlke Yöntem ve Süreçler

Eğitim Örgütlerinde Değişim Yönetimi - İlke Yöntem ve Süreçler (9786053202561)

0,00

Eser bu haliyle değişme, örgütsel değişme ve değişim yönetimi konusunda iyi bir referans kitabı niteliğindedir. Kitaba yakın bir gözlem, onun ne denli yoğun bir çaba ile hazırlandığını, onlarca kaynağa dayalı “scholarly” titiz bir çalışma olduğunu görme imkânı vermektedir. Kitabın bu niteliklerinden dolayı öğrencim ve meslektaşım Dr. M. Akif Helvacı'yı yürekten kutluyor; eserinin tüm ilgililere yararlı olmasını diliyorum.
05.03.2010
Prof. Dr. Ali Balcı - Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi

“Eğitim Örgütlerinde Değişim Yönetimi” kitabınızı yeni okudum, konuyla ilgili ilke, yaklaşım ve modelleri bir arada görebildiğimiz oldukça doyurucu bir kitap. Bunun için teşekkür etmek istedim. Ayrıca kitabınızı yeni açtığımız tıp eğitimi doktora programımızda kaynak kitaplar listesine aldığımızı belirtmek isterim.
13.02.2008 
Dr. M. Ali Gülpınar - MÜTF Tıp Eğitimi Anabilim Dalı 

Bu eserin, eğitim örgütlerinde değişimi/yeniliği etkili bir şekilde gerçekleştirmek isteyen eğitim yöneticilerine çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Alandaki bu boşluğu doldurduğu için yazara teşekkür ediyorum.
Bülent Şahin - İl Milli Eğitim Müdürü

Bu kitap, çağdaş eğitim kurumlarını yaratacak dinamikleri, teknikleri ve kavramları örneklerle çok iyi açıklıyor. Okulu geliştirme çabalarına çok önemli katkılar sağlıyor. Yazarını kutluyorum.
Güvenç Gürses - Milli Eğitim Müfettişi

Okullarda değişimi yönetme durumunda olan her yönetici için bu eser rehber niteliği taşıyor. Okul yöneticilerinin yararlanması açısın-dan önemli bir kaynak. Alana böyle bir eser kazandırdığı için yazarı kutluyorum.
Eşref Uçar - YİBO Müdürü


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 296
En / Boy : 13,5 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2015

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı