Diriliş Terapisi
Diriliş Terapisi

Diriliş Terapisi (9786058294417)

0,00

Günümüz toplumlarının psikolojik kökenli rahatsızlıklarında hızlı bir artış gözlenmektedir. Yaşanan bu artışlar doğumdan ölüme kadar süren hayatımızda bir şeylerin eksik olduğunun, yolunda gitmediğinin işaretleridir aslında.

Yaşam yolculuğunda insanın anlamlı bir hayat sürdürebilmesi ve yaşamın zorlulukları karşısında dirençli olabilmesi için biyolojik bütünlüğe ihtiyacı olabildiği gibi psikolojik bütünlüğe de ihtiyacı vardır. Biyolojik bütünlük olarak yaşamsal organların sorunsuz çalışması varlığın devamı için  yeterli olabilmektedir. Yaşama anlam katabilmek, varoluş olarak güçlü hissedebilmek için biyolojik bütünlükte olduğu kadar olmasa da psikolojik bir bütünlük de sağlanması gerekir. Bu bütünün parçalarını kişinin sahip olduğu inaç, sabır, işini sevmesi, duygularını ifade edebilmesi... gibi hissiyatı yönlendiren beceriler oluşturur. Görülemeyen fakat hissetme yöntemiyle varlığı anlaşılan bu parçaların tam anlamıyla oluşması yaşamda karşılaşılabilecek psikolojik zelzelelerin kolay bir şekilde atlatılmasını sağlar. Parçaların eksik olması ya da yeterince gelişme göstermemesi yaşanılacak sorunları tetikleyerek yıkımları başlatır. O zaman da insan içte oluşan boşluğu doldurmak için bilinmeyen diyarlara, bilinmeyen yollardan gitmeye başlar. Ne zaman ki psikolojik bütünlükteki eksiklikleri fark eder ve gider başlarsa işte o zaman Diriliş'ini başlatarak ayağa kalkar.

Yaptığımız bu çalışmada yaşam yolculuğunda Diriliş'inize aracılık edecek temel parçaların neler olduğunu sizlere sunuyoruz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Adana
Sayfa Sayısı : 233
En / Boy : 13,5 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı