Delphinus Bilgeliği'yle Nefesin İhtişamı
Delphinus Bilgeliği'yle Nefesin İhtişamı

Delphinus Bilgeliği'yle Nefesin İhtişamı (9786056756405)

0,00

Yazar ve nefes terapisti Ülker Uzun Polat, yeni kitabında “İlla ki Nefes”; yani nefes olmadan hiç bir şey olmaz diyor. İşin gerçeği hepimiz nefes alıp veriyoruz ama bir de bunu bilinçli olarak yaparsak?

Ülker Uzun Polat bu amaçla kaleme aldığı kitabında, yıllardan beri aldığı eğitimler, uyguladığı nefes terapilerinde kazandığı deneyimler ve Delphinus Bilgeliği’nin rehberliği ışığında çok detaylı şekilde nefes terapisi teknikleri ve nefes açıcı metodlara yer vermiş durumda.

Ruhsal ve fiziksel şifanın bir bütün olduğunu düşünen Polat kitabında, vücudumuzdaki ana enerji merkezleri ve meridyenlerle bağlantılı organlarımız ve özel noktaların nefes terapasi içindeki anlamları eşliğinde, kendimize yepyeni bir perspektiften bakmamızı sağlıyor.
Kitapta, tüm bu bilgiler olumlamalar eşliğinde, iyileştirici nefes teknikleriyle bir arada öğretiliyor.

Yazara göre evrensel bilinç kendine hizmet edeni her zaman onurlandırır ve hayat farkındalığı veren tüm nefes çalışmaları, onları hayatına alan ve yılmadan uygulayan hiç kimsenin ellerini geri çevirmez!

Ülker Uzun Polat, Delphinus Yayıncılık’tan çıkan Delphinus Bilgeliği’yle Nefesin İhtişamı adlı kitabında, “Bu kitap, size içsel yolculuğunuzda rehberlik edecek bir yol haritasıdır. Nereye doğru ve nasıl ilerleyeceğinizi gösteren bir harita... Yolu biz yaşıyoruz, harita ise sadece kâğıt parçasıdır diyorsanız, resme bütünden bakmanızı tavsiye ederim. Buradaki haritayı kişinin bakış açısını, seçimlerini, niyetlerini, içindeki gücü kullanışını etkileyen değişken bir araç olarak değerlendirin. Öyle bir harita ki, üzerinde gösterilen yollar sürekli olarak, anbean seçimlerimizle, düşüncelerimizle ve niyetlerimizle değişiyor.

Şimdi haritanıza bakın, ama sakın unutmayın, bu sadece bir başlangıç. Neye mi? Tabii ki yolculuğa. Ve her nefes yolculuğundan sonra tekrar tekrar açıp haritanıza bakın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu yolda, aynadaki yansımanızda kuğuyu görene kadar devam etmenizi diliyorum... ” diyor.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 167
En / Boy : 16,5 / 23,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : .2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı