Dahil
Dahil

Dahil (9786052182024)

0,00
Yayinevi : Mona Kitap

Timuçin Semih Smith, 1974 yılında Avustralya’nın Perth kentinde dünyaya geldi. Çocukken en büyük hayali sihirbaz olmaktı. Gizemli bir kız olan Alisha ile tanışması onu insan beyninin sırlarını keşfetmeye daha da yakınlaştırdı ve Smith’in yaşamında yeni bir sayfa açıldı: Rüyalarında 2700 ve 8 rakamları her seferinde farklı biçimlerde karşısına çıkıyordu! Bu sayılar kimine göre uykuda eğitilmenin kanıtı, kimine göre ise gelecekten gelen bir küçük mesajlardı. Belki de sadece bir tesadüf!

Dahil, 1999 yılında Timuçin Semih Smith’in yaşadığı ve somut verilerle açıklanamayacak kadar tuhaf ama gerçek bir olayın izini süren, soluk soluğa okunan bir roman.

“İlim, bilim, metafizik ve felsefe gibi olguları sorgulamaktan korkmayanlar özünde zihinsel şifanın peşinden koşanlardır. Hipnoterapi, reenkarnasyon ve astrofizik ile ilgilenenler ise dünya yaşamının işleyiş mantığını merak edenlerdir. Bu gruplar birleşince ortaya muazzam bir düşünce havuzu çıkar. Önyargılar dizginlendiği sürece bu havuzda yüzen hiç kimse tehlikede değildir. Çünkü tarafsız bölgelerde boğulma riski yoktur!”

– Lüset Kohen Fins


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 308
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı