Çok Gezen mi Çok Tadan mı?
Çok Gezen mi Çok Tadan mı?

Çok Gezen mi Çok Tadan mı? (9786052964354)

0,00

“Çok Gezen mi Çok Tadan mı” adlı yazarın ilk kitabı aslında Gastronomik bir gezgin ve Gastronomi Turizmi Derneği Başkanının hayat tadımlamaları ve yorumlarının bir derlemesidir.

Hepimiz hala “Çok Gezmek mi Çok Okumak mı” kavramında çelişkiye düşsek de Gürkan Boztepe hayatı yaşamayı ve değerli insanlarla iletişim içinde olmayı tercih etmiş bir kişiliktir.

Yazarın tüm köşe yazıları yaşadığı gerçek gezgin hikayelerinden oluşmaktadır.

Eğlenceli bir dille, aktüel film eleştirilerinden yediği yemeğin tadına kadar çekinmeden, kaygı içinde olmadan yaptığı yorumlar sosyal medyada da gerek Marka Doktoru gerekse Gastronomi Turizmi Derneği olarak paylaşılmıştır.

Marka Doktoru, Turizm ve Gastronomide markalaşmak isteyen kişi ve kurumlara verdiği hizmet ile ünlenmiş olup Gürkan Boztepe’nin kendi şirketidir. Gastronomi Turizmi kavramını ülkemizde ilk kez kullanan ve öğreten kişidir.

Gastronomi Turizmi Derneği ise Türk mutfağını ve Türk ürünlerini dünyaya tanıtmak amaçlı kurulmuş, içinde restoranlardan üreticilere, otellere veya turizm acentelerinden rehberlere kadar birçok üyesi bulunan, Kültür Turizm Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı destekli çok önemli bir kurumdur.

Yazar, Türsab Gastronomi Komitesini ilk kez kurması ve ardından bağımsız bir derneğe sektörün en önemli aktörlerini üye yaparak Cumhurbaşkanlığı 3. Turizm Şurasında kabulü ile, Gastronomiyi ülkenin ulusal politikası haline getirmeyi başarmış ve çok büyük bir çıkış yapmıştır.

Yazar Amerika’da Doğum, businesscenterturkey, restorankuruyorum.com markalarının kurucusudur.

Bu kitap sadece anılar kitabı değildir, gençlik yıllarından beri örnek bir girişimci, hayata tersten bakabilen Karşıyakalı protest bir çılgının kitabıdır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 376
En / Boy : 13 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 12.2017

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı