Büyük Dünya Araştırması
Büyük Dünya Araştırması

Büyük Dünya Araştırması (9789750840692)

0,00

Maceraperestler için yola çıkma vakti.

Sırt çantanızı hazırlayın!

Büyük Hala Margigold’un size harika bir hediyesi var: Bir dünya turu bileti! Bu yolculukta çözülecek bulmacalar, arayıp bulmanız gereken hediyeler ve sizi bir sonraki durağınıza taşıyacak bir sürü ipucu var.

Büyük Dünya Araştırması saatlerce sürecek bulmaca heyecanına ek olarak keşfedeceğiniz ilginç yerlerdeki kültür ve yaşam üzerine merak uyandıran bilgiler veriyor.

Merak duygusunun tetiklemesiyle dikkat yeteneğini geliştirmeye yönelik olarak hazırlanmış olan Büyük Dünya Araştırması, titizlikle çizilmiş görselleri ve ustalıkla yerleştirilmiş ipuçlarını bir arada sunuyor. Aktivite kitabında gezilen otantik, eksantrik bölgeler hafiyelik peşinde eğlenen çocuklara aynı zamanda -tıpkı bir belgesel izlermiş gibi- farklı yaşam kültürlerinin yaşayışları hakkında bilgiler veriyor. Tayland’da nehre kurulan bir yüzen market, Trinidad’da katılacağınız bir karnaval ya da Amazon Nehri üzerinde ziyaret edilecek bir orman köyü... Bu aktivite kitabı sadece çocuklar için değil, onlarla birlikte bulmacaları çözmeye çalışacak olan yetişkinler içinde çarpıcı bilgilerle dolu.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 56
En / Boy : 21 / 28
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 1.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı