Büyük Çöküş
Büyük Çöküş

Büyük Çöküş (9789750841842)

0,00

Kâr, kasanın. Zarar ise vergi mükelleflerinin. Peki bu yaşadığımız hayat kimin? 2008 yılında ABD’de taşınmaz mal piyasasının aniden değer kaybetmesiyle başlayan ve etkisi tüm dünyada hissedilen bir ekonomik kriz başladı. Bu kriz “toplumun menfaatine işleyen bir ekonomik düzende devletin ve özel sektörün rolleri neler olmalı?” sorusunu yeniden hatırlamamızı sağladı. Taraflardan birisi görevini ihmal ederse veya gücünü kendi çıkarları için kullanırsa kim mağdur olur? Hangi bedeller ödenir?

Darryl Cunningham, konunun uzmanı ekonomistlerin binlerce sayfada ancak aktarabildiği meseleleri çektiği büyük fotoğrafla bu enfes grafik romana sığdırmış. Büyük Çöküş, akıcı bir dille kotarılmış, enerjik ve tekrar okuma isteği uyandıran, sadece ekonomiye karşı bakış açınızı değil, dünya görüşünüzü ve değer yargılarınızı da etkileyebilecek bir eser.

Darryl Cunningham, mutlak gerçekleri kurgudan arındırıyor ve oldukça karmaşık bir konuyu gayet rahat özümsenebilir bir hale getiriyor.

- Observer

Cunningham’ın sanatı temiz çizgilerle ve bir devamlılık arz ederek ilerliyor, sıklıkla zarif, çekici ve hayranlık uyandıran bir forma bürünüyor. Kendinden emin, sakin ama hâkimiyeti elden bırakmayan bir anlatım.

- Independent


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 240
En / Boy : 16 / 23
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı