Bilinçli Ebeveyn Çocuğunu Nasıl Yetiştirir?
Bilinçli Ebeveyn Çocuğunu Nasıl Yetiştirir?

Bilinçli Ebeveyn Çocuğunu Nasıl Yetiştirir? (9789752753754)

0,00

Çocuklar size kendileriyle ilgili olanları değil, sizi size öğretmek için hayatınıza geliyor. Bu kitap, ebeveynlik, çocuk yetiştirme, çocukla anne baba arasındaki ilişki konusunda her şeyi yeni baştan düşünmenizi sağlayacaktır.

"Mücadele etmekten vazgeçin ebeveynler. Bu kitap sizi 'mükemmel ebeveyn' olma stresinden de 'mükemmel çocuk' yetiştirme stresinden de özgürleştirecektir."
—The Washington Post

"Bu kitabı tanıdığım tüm ebeveynlere, bütün anne ve babalara, çocuklara ve yetişkin çocuklara... herkese vermek istiyorum. Sadece hepimizin özlemini çektiği bir aile hayatı için öncü bir kitap değil, aynı zamanda daha huzurla, daha sevgiyle dolu, daha keyifli bir yaşam sürebilmek için... İnsan olabilme rehberi."
—Elizabeth Lesser, Omega Enstitüsü

"Çocuğunuzun özgün kişiliğini, varlığının özgün boyutlarını keşfederek, onu kendi hayat amacı doğrultusunda teşvik ederek yetiştirmek, ebeveynliğin de en derin boyutudur. Shefali Tsabary bilgeliğinin ışığını işte bu konuya odaklıyor."
—Michael Beckwith, Hayat Vizyonu kitabının yazarı

"Yazar, Thich Nhat Hahn’ın 1975 klasiği olan Farkındalığın Mucizesi kitabının ruhunu yoğun bir aile terapisi seansı ile birleştirmiş. Sonuç: Okuyan her ebeveyni Dönüştürecek bir kitap."
—Booklist


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 375
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 5.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı