Bilgi Perisi (8'li Takım)
Bilgi Perisi (8'li Takım)

Bilgi Perisi (8'li Takım) (9786055747102)

0,00

1- Minikler Sınıfı

Bilgi Perisi'nin adını duydun mu? Ben onu tanıyorum. Çocukları çok seviyor. Bak, minikler sınıfındaki çocuklar için neler yapıyor?

2- Boyama Gecesi

Tam altmış yaşında koskoca bir yazar! Bir çocuğa nasıl dönüşebilir? Elbette bunu ancak bir peri başarabilir. Bilgi Perisi bizim yazarı bir çocuğa dönüştürüyor. Bakın sonra neler oluyor?

3- Uzay Bahçesi

Geri sayım başladı. 3, 2, 1! Çabuk ol, uzay bahçesine gidiyoruz. Nasıl mı? Onu da Bilgi Perisi'ne sormalı.

4- Yeni Yıl

Yeni yıl sürprizlerini sever misin? Minikler sınıfı seviyor. Ve Bilgi Perisi de bunu çok iyi biliyor. Bakalım onlar için neler hazırlıyor?

5- Masal Ağacı

Masalları sever misin? Devler, cüceler, cadılar, periler... Bilgi Perisi de çocuklar için bir masal ağacı hazırlıyor. "Masal ağacı olur mu?" deme. İşin içinde Bilgi Perisi varsa neden olmasın?

6- Ay Dede Gezisi

Hazırlan! Ay dedeyi ziyarete gideceğiz. Nasıl gideceğimizi merak ettin, değil mi? Bilgi Perisi her şeyi hazırladı. Sana sadece bize katılmak kaldı.

7- Kültür Şenliği

Şimdi küçücük bir yapraksın. Hemen şaşırma. Bilgi Perisi birinin dileğini yerine getiriyor. Ve onu yaprak yapıyor. Ama acaba kimi?

8- Büyük Sır

Bilgi Perisi'nin büyük bir sırrı var. Bunu minikler sınıfıyla paylaşmak istiyor. Onları yaşadığı kuleye götürüyor. Bakın, orada neler oluyor?


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İzmir
Sayfa Sayısı : 16
En / Boy : 16 / 24
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 10.2008

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı