Bilgi Çağında Yönetim
Bilgi Çağında Yönetim

Bilgi Çağında Yönetim (9786051332390)

0,00

21. yüzyılda enformasyon ve yönetim teknolojilerinin insan kaynakları, organizasyon yapıları, yönetim sistemlerine yönelik dönüştürücü etkileri akademik ve pratik platformlarda tartışmaların ön sıralarında yer alıyor. Enformasyon teknolojilerinde yaşanan çarpıcı gelişmelerle birlikte, zihinsel etkinliklerin artık işletmelerde üst yönetimin tekelinden çıktığını ve aksine organizasyon çapında yaygınlaştırıldığını görüyoruz.

Kitapta bilgi yönetimi, küresel sistemde örgüt yapıları, yönetim modelleri, bilgi kalitesi, bilgi ekonomisi, hizmet kalitesi gibi yaygın başlıkların yanı sıra son yıllarda iş dünyasının ana gündem maddeleri arasında yer alan e-ticaret, veri madenciliği, inovasyon yönetimi, entelektüel sermaye, bilişimci girişimcilik, teknoloji yönetimi ve sanal yapılar konularına da derinlemesine yer verilmektedir.

Kitabın; yöneticilere, yönetici adayları olan öğrencilere ve akademisyenlere verinin bilgiye, bilginin yoruma, yorumun karara ve kararın eyleme dönüştürülmesi serüveninde faydalı olması umulmaktadır.

Bilgi Yönetimi
Stratejik Yönetim
İnsan Kaynakları Yönetimi
Teknoloji Yönetimi
Yenilik Yönetimi
Entelektüel Sermaye
Rekabetçi Kıyaslama
Küresel Rekabet Sistemi
Sosyo-Teknik Organizasyonlar
Bilişimci Girişimcilik
Veri Madenciliği
Karar Destek Sistemleri


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 280
En / Boy : 13.5 / 20
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı