Beden Saatiniz Nasıl Çalışıyor?
Beden Saatiniz Nasıl Çalışıyor?

Beden Saatiniz Nasıl Çalışıyor? (9789752753877)

0,00

Beynimizde bir ana saat ve onunla uyumlu çalışan 100 küçük saat daha var. Bu saatlerin nasıl çalıştığını anlarsanız, yani Beden Saatinizin sırrını çözerseniz hayatınızda çok büyük değişimler olur. Çünkü sadece neyi, nasıl yapacağınızı değil ne zaman yapacağınızı da anlarsınız! Yeni yapılan biyolojik ve hormonal araştırmalar zamanlamanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Gerçekten de her türlü şeyi yapmanın en uygun bir zamanı daima vardır.

Ama her şeyden önce bu kitaptaki testi yaparak kronotipinizi öğrenmelisiniz; Kurt musunuz, Aslan mı?
Yunus musunuz, Ayı mı?

Kurt iseniz?

Akşamüzeri saat 6 sizin için en iyi iş çıkardığınız saattir, sabah 6 değil! Sabah erkenden çalışmaya başlamak bir ceza gibi gelirken akşamüzeri çalışma eğlenceli bir meşgale gibi olacaktır.

Aslan iseniz?

Biranızı veya hafif içkinizi akşamüzeri 5.30 ile 7.30 arasında almanızda fayda var; yoksa uykunuz kaçar veya akşamdan kalma olursunuz.

Yunus iseniz?

İşte yapacağınız önemli sunumu öğleden sonra 4 gibi planlayın. Çünkü en zinde ve uyanık olup, en güvendiğiniz fikirleri iş arkadaşlarınızla paylaşacağınız saat budur.

Ayı iseniz?

Kilonuzla başınız belada ve bir türlü veremiyorsunuz, değil mi? Gece geç saatlerde buzdolabının kapısına dayanmamak için akşam yemeğini biraz daha geç bir saatte yiyebilirsiniz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 384
En / Boy : 13 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı