Acemi Yoginin Elkitabı
Acemi Yoginin Elkitabı

Acemi Yoginin Elkitabı (9786059200097)

0,00

Acemi Yoginin Elkitabı yogaya başlamayı düşünen, mesafeli duran, hangi derecede olursa olsun yoga yapan herkes için bir başucu kitabı.

Deneyimli yoga eğitmeni Esra. E. Karaosmanoğlu’nun, yoga hakkında en çok merak edilen, yanlış/eksik anlaşılan konuları mizahi bir dille anlattığı bu kitabı ile yoganın ne olup ne olmadığı hakkında aydınlanacak, gerçek yoga ile tanışacaksınız. Duruşlardan meditasyona, beslenmeden kamplara, yoga felsefesinden yoga çeşitlerine kadar yoga ile ilgili tüm konularda temel bilgi sahibi olurken keyifli bir okuma deneyimi yaşayacaksınız.

"Yoga, sürücüleri arabalarıyla seyahate çıkaran bir öğreti ise eğer, Esra E. Karaosmanoğlu acemi sürücülere ustalık ehliyeti veriyor."

- Musa Uzunlar / Tiyatro ve Sinema Oyuncusu

"Kendi güzel, ruhu güzel Esra, yıllar yılı karşılıksız olarak insanlara yoga öğretecek beden ve ruh şifacısı oldu. Sonunda deneyimlerini, birikimlerini bu kitaba aktardı. Yoganın bir din veya spor olmadığını hayat kalitesini artıran harikulade bir öğreti olduğunu anlatan bu kitap benim onca yoga kitabımın arasında en kolay okunabilen, eğlenceli ve aydınlatıcı kitap oldu, teşekkürler Esra..."

- Leman Sam / Sanatçı

"Değerli hocalarımızdan Esra E. Karaosmanoğlu'nun, toplumla paylaşmak arzusu ile sunduğu bu değerli çalışmasında kullandığı başarılı mizah üslubuyla, konunun ciddiyetini ihlal etmeden okuyucuyu keyiflendirebilmiş, eğlendirebilmiş ve aynı anda doğru bilgileri sunabilmiş olması gerçek bir başarıdır. Kitabın bu üslubu daha evvel hiç denenmemiş olup, Esra hocanın içsel zenginliğini bize sunarken, bu eser, cesaret ve cömertliği uyum içinde işlemiştir."

- Adnan Ananda Siddicho Çabuk / Yoga Hocası


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 224
En / Boy : 14 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 7.2020

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı