21. Yüzyılın Modern Yönetimi İçin Geleceğe Yön Veren Yönetim Teorileri
21. Yüzyılın Modern Yönetimi İçin Geleceğe Yön Veren Yönetim Teorileri

21. Yüzyılın Modern Yönetimi İçin Geleceğe Yön Veren Yönetim Teorileri (9786053446248)

0,00
Yayinevi : Gazi Kitabevi

Günümüzde çok sayıda yönetim teorisi, yönetim biliminin teorik zemini oluşturmakta ve gelecekte nasıl şekilleneceğini belirlemektedir. Özellikle gelişmiş ülkelerde yönetim teorilerine büyük önem verilmekte ve yeni teorilerin geliştirilebilmesi için büyük çaba harcanmaktadır. Bu çalışma; yönetim kavramında ve yönetim biliminde meydana gelen değişimi etkilemeleri ve adeta süreci yönetmeleri açısından büyük önem taşıyan ‘ Yönetim Teorileri’ni incelemek için hazırlanmıştır. Amacımız özellikle gelişmiş ülkelerde oldukça yaygınlaşan ve kabul gören yönetim teorilerinin , ülkemizde de tanınmasına ve uygulamaya aktarılma sürecinde katkıda bulanabilmektir.

Bu amaca hizmet edebilmek için hazırladığımız çalışmamız ,14 ayrı yazar tarafından hazırlanan 14 bölümden oluşmaktadır. Her bir yazar beş yönetim teorisini incelemiş ve çalışma toplam yetmiş yönetim Teorisinden oluşturulmuştur.

Çalışmamızda gerek yurt içinde gerekse yurt dışında görev yapan, teorinin ve uygulamanın içinden gelen yazarlar, 21. Yüzyılın yönetim düşüncesinin şekillendirecek, sürece adeta liderlik yapacak yönetim teorilerini, ayrıntılı bir şekilde incelemişlerdir.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 359
En / Boy : 16 / 24
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 1.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı