2018 TYT - AYT Felsefe Soru Bankası
2018 TYT - AYT Felsefe Soru Bankası

2018 TYT - AYT Felsefe Soru Bankası (9786052572764)

0,00
Marka : Kolektif
Fiyat : ₺0,00

TYT-AYT Felsefe Soru Bankası

-Çözen, Anımsatan, Yönlendiren
-Akıllı Tahta Uyumlu
-Anımsatan sözlük İlaveli
-Okul+
-Koçluk Yöntemine göre
-Yeni Müfredata Uygun

Sevgili öğrenciler.

Üniversiteye giriş sınavının ilk aşaması olan TYTde öğrencilere; Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji,Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sorular sorulmaktadır. Her dersin de kendi içinde birçok ünitesi olduğu düşünülürse sınavın kapsamının bir hayli geniş olduğu söylenebilir. Bu nedenle okulda öğrenilen bilgilerin kalıcı hale gelmesi ve bu bilgilerin sınavlardan önce hatırlanması için özel çaba harcanmalıdır.
İncelediğiniz bu "TYT-AYT Felsefe Soru Bankası" öğrenilen bilgilerin hızla hatırlanması ve bu bilgileri kalıcı hale getirmek için özel bir tarzda hazırlanmıştır. Bu kitaptaki sorular aşağıdaki gibi 4 kategoriye ayrılarak sunulmuştur.

Klasik Test Soruları: ÖSYM standartlarında normal test sorularıdır. Çözümlü Sorular:

Öğrencilerin testleri çözerken zorlanacağı düşünülen soruların çözümleri yapılmıştır. Anımsatan Sorular: Çözümü için tek bilgi gereken sorular, kısa ve özgün anımsatma bilgileri ile hatırlatılmıştır. Yönlendiren Sorular: Çözümü için iki ya da üç aşama gereken soruların, çözümü için kısa ipuçları verilmiştir. Bu "TYT Felsefe Soru Bankası" nın ünite ve bölüm geçişlerinde o konunun TYTde çıkma sayısı İle İlgili istatistik tablosu konulmuştur. Ayrıca kitapta kullanılan tüm anımsatıcı bilgiler "Anımsatan Sözlük" olarak kitabın sonunda toplanmıştır. "Anımsatan Sözlük" sıkça kullanmanız gereken bilgileri akılda tutmanızı ve hatırlamanızı sağlayacaktır. Bu TYT Felsefe Soru Bankası'nın, başarınıza en yüksek seviyede katkı sağlaması dileğiyle, sınavda başarılar dileriz.

Felsefe Yayın Kurulu


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 192
En / Boy : 19,5 / 27,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 8.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı