Pardon da Liseliyim Ben
Pardon da Liseliyim Ben

Pardon da Liseliyim Ben (9786050923148)

0,00

Liseye giriş sınav sonuçları açıklanmak üzere...Özge ise heyecandan bayılmazsa ne ala! Artık on beş yaşında olmanın mutluluğunu yaşayan Özge, bir yandan kaç puan aldığını, diğer yandan da Işın’la aynı okula gidip gidemeyeceğini merak ediyor. Çünkü lise dedikleri, farklı bir ortam, heyecan ve eğlence anlamına geliyor. Eh, tüm bunları en yakın arkadaşı olmadan da yaşamak olmaz, değil mi?

Peki yeni okulunda Özge’yi neler bekliyor? Yeni dostluklar, daha zor sınavlar, karmaşık duygular, yor ucu sabahlar ama bir o kadar da mutlu anlar... Kısacası bambaşka bir dünyanın kapıları, onun için açılıyor!

Çok satan 14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben’in sevilen yazarı Deniz Erbulak, serinin devamını kaleme alıyor ve bir kez daha gençlerin yaşadıklarına odaklanıyor. İlk kitap Pardon da Liseliyim Ben’i okurken hem kendi yaşamınızdan örnekler bulacak hem de çok eğleneceksiniz...

Yazar Hakkında:

Deniz Erbulak, 2007 yılında yazdığı ilk gençlik romanı serisi 14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben ile tüm gençlerin kalbini kazanmış bir yazardır. Başarılı kurgusu ve empati yeteneği ile gençlerin gözünden bakabilen ve onların sorunlarını samimi bir üslupla aktaran Erbulak’ın yeni serisi Bu Hayat Benim de, yaptıkları her seçimde kendi geleceklerini kurduklarını fark etmeye başlayan gençlere odaklanıyor ve arkadaşlığın sıra dışı doğasına örnekler veriyor. Doğan Egmont’tan çıkan son kitabı Ölü Bir Kızın Maceraları’nda ise ailesi ile birlikte hayalete dönüşen Gizem’in komik maceralarını anlatıyor. Ayrıca yazarın yetişkin okura yönelik yazdığı bilimkurgu-macera türündeki romanı Kıyametle Savaşanlar ile farklı iki insanın beklenmeyen aşkını anlatan Aşkın Ötesinde 2011 yılında yayınlanmıştır. Yazarın, Türk Edebiyatında gotik bir örnek yaratma amacıyla yazdığı Adak adlı gerilim romanı ise 2014'te okurla buluşmuştur.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 268
En / Boy : 12 / 19,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 10.2014

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı