Winn-Dixie Sayesinde
Winn-Dixie Sayesinde

Winn-Dixie Sayesinde (9789755094212)

0,00

Winn-Dixie Sayesinde 10 yaşındaki Opal’in öyküsü. Bir yaz günü, Opal Buloni birkaç şey almak için süpermarkete gider ve eve bir köpekle geri döner. Winn-Dixie, sıradan bir köpek değildir. Büyük ve çirkin bir köpek olmasına karşın, yüzünde çok güzel bir gülümseme vardır. Opal, tüm sevgisini Winn-Dixie’ye verir ve onun sayesinde çok ilginç insanlarla tanışır, yeni arkadaşlıklar kurmaya başlar. Winn-Dixie sayesinde üç yaşında onları terk eden annesi hakkında babasıyla konuşmayı başarır. Opal, Winn-Dixie ve sahip olduğu yeni dostlarıyla yalnızlığını unutur.

Winn-Dixie Sayesinde herkesin hayatta birtakım şeyleri kaybettiğini ama her şeye rağmen hayatın devam ettiğini ve yaşamın bize yeni umutlar sunduğunu okuyucuya gösteriyor. Bu olağanüstü köpeğin serüvenlerine katılıp bu büyüleyici hikayedeki eğlenceli ve ilginç karakterlerle tanışın. Sizi umudu, sevgiyi, dostluğu ve hüznü paylaşmaya davet ediyoruz.

Kitabın yazarı Kate DiCamillo, Newberry ödüllü Despero’nun Öyküsü de dahil, bütün dünyada sevilen, ödül almış pek çok çocuk kitabına imza attı. 


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 120
En / Boy : 14 / 21,5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 2.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı