Turbo Detoks

Turbo Detoks (9786051713656)

0,00
Marka : Umay Villa

Hepimiz kısa sürede, katı diyetlere mahkûm olmadan, aç kalmadan kilo vermek, yağ yakmak istiyoruz. İstiyoruz ki diyet kısa sürsün, aç kalmayalım, lezzetli şeyler yiyelim, kolay malzemeler ve menüler olsun, çok yağ yakalım, eziyet çekmeyelim, bacaklar incelsin, simitler gitsin, göbek dümdüz olsun, yüzümüz ışıldasın, enerjimiz artsın ve o dar gelen pantolonlara, eteklere 3-5 gün içinde hop diye girebilelim ve verdiğimiz kiloları geri almayalım... İşte ilk kitabımda olduğu gibi 2. detoks kitabımda da bunları bulacaksınız.

Daha sağlıklı ve kendinizden daha memnun olmak istiyor ve spor yapma iradenize güveniyorsanız deneyin. Siz kazanırsınız. Umay Villa’nın reçeteleri gerçekten mucize gibi!

 - Yazgülü Aldoğan

Aç kalmıyorsunuz! Bu çok önemli. Ben onun diyetlerinde nohut bile yedim. Ki olmaz normal diyet listelerinde. Diyeceğim şu: Kimseye kulak asma kardeşim, bir kere yap o 5 günlük detokslarından birini ve sonucu gör… Ben biliyorum, hoşuna gidecek ve bana teşekkür edeceksin!

 - Ayşe Arman

Umay hanım ve ekibi o kadar kararlı ve destekleyiciydiler ki, onlara mahcup olmamak amacıyla inat etmeye karar verdim. Ve mucizevi detoks 20 etkisini bir sabah gösteriverdi. Tartıda bir gün öncesine göre 1500 gr eksik görünüyordum. Evet oluyordu, olacaktı...

 - İclal Aydın


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri :
Sayfa Sayısı : 230
En / Boy : 18.5 / 22.5
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 3.2018

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı