Portföy Yönetimi

Portföy Yönetimi (9786055100780)

0,00

1952 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon'da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini (İstanbul Ticari İlimler Akademisi) 1973 yılında tamamladı.

Yüksek lisans ve Doktora eğitimini Viyana Ekonomi Üniversitesi (Wirtschaftsuniversitat Wien)'de yaptı. Doktoradan sonra İngilizce dilini geliştirmek üzere Cambridge/İngiltere'de bulundu.

Akademik kariyerinde 1979 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde başladı.1993 yılından beri kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde akademik yaşamını sürdürdü.1998-2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Almanca İşletme Bölümü'nde öğretim üyeliği yaptıktan sonra Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi'ne döndü ve halen bu Fakülte'de öğretim üyeliğini ve Bölüm Başkanlığını sürdürüyor.Ayrıca; bu Fakülte'nin üç dönem Dekanlığını da yapmıştır.

İşletme Bölümü öğretim üyesi olan Prof.Dr.Abdurrahman Fettahoğlu, finans alanında birçok ulusal ve uluslararası yayın ve kitabı bulunmaktadır.Almanca ve İngilizce dilini konuşmaktadır.Evli ve bir çocuğu bulunmaktadır.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : Sakarya
Sayfa Sayısı : 302
En / Boy : 18,5 / 23,5
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Tarihi : 9.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı