Haraca Hayır
Haraca Hayır

Haraca Hayır (9786051143316)

0,00
Yayinevi : Timaş Çocuk

Çoğumuzun en büyük dileği, çocuklarımıza söz dinlemeyi öğretebilmek, onlara bir şey söylendiğinde 'peki' demelerini sağlayabilmektir. Ama bazı durumlar vardır ki çocukların mutlaka, hiç tereddüt etmeden HAYIR demeyi bilmeleri çok önemlidir. Çocuklarımız, şiddet gördüklerinde, haksızlığa uğradıklarında, biri onları korkutmak veya taciz etmek ya da onların inançlarına ve kimliklerine hakaret etmek istediğinde buna sessiz kalmak yerine karsı çıkmalarını ve yaşadıklarını hiç çekinmeden bizlerle paylaşmalarını istiyorsak, onları mutlaka bu konuda bilinçlendirmemiz gerekir.

Pek çok çocuk şiddete, cinsel tacize, kötü muameleye, haraca, inançları ve kökenleri konusunda ayrımcılığa maruz kalıyor. Sessizce acı çekiyorlar. Bunun önüne geçmek bizim elimizde.

Nelere Hayır Demeli dizisi, konularının uzmanları tarafından, bu hassas konuda çocukları korkutmadan bilgilendirmek için hazırlandı.

HAYIR demeyi bilmek,
Hem kendimiz hem çevremiz için önemlidir. Ne istediğimizi, neden rahatsız olduğumuzu doğrudan söylediğimizde, karşı durmayı, kendimizi korumayı ve saydırmayı biliriz. BÜYÜRÜZ.

Ve HAYIR demeyi öğrendiğimizde EVET demeyi de daha iyi öğrenmiş oluruz.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 33
En / Boy : 15,5 / 19
Kağıt Cinsi : Kuşe
Basım Tarihi : .2011

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı