Kendi Gerçek Kuzey'ini Keşfet
Kendi Gerçek Kuzey'ini Keşfet

Kendi Gerçek Kuzey'ini Keşfet (9786059397063)

0,00

Liderlik hakkındaki bu başyapıt, yaşam boyu size başarıyla rehberlik eden içsel pusulanız "Gerçek Kuzey"inizi keşfetmenizi sağlayacak. "Gerçek Kuzey"inizi takip ettiğinizde, hem bir lider hem de bir insan olarak potansiyelinizin tamamını kullanabilirsiniz.

Kendi Gerçek Kuzey'ini Keşfet, otantik bir lidere dönüşmenizi sağlayacak somut ve anlaşılır bir rehberlik sunuyor ve başarıya giden yol haritasını nasıl çizeceğinizi gözler önüne seriyor. Bu yolculuğa çıktığınızda, dünyanın dört bir yanından 101 liderin ilk elden hikâyesiyle karşılaşacak ve onların kendi "Gerçek Kuzey"lerini nasıl keşfettiklerini öğreneceksiniz. Bunlar arasında Warren Buffet, Howard Schultz, Paul Polman, Indra Nooyi, Arianna Huffington, Jack Ma, Michael Bloomberg ve Mark Zuckerberg gibi etkileyici olanlar kadar, Rajat Gupta ve Lance Armstrong gibi yollarını kaybedenler de anlatılıyor.

Liderliğinizin amacını bir kez keşfettiğinizde, içinizdeki gerçek lideri bularak otantik liderliğinizle başkalarına da ilham ve güç vereceksiniz. Kendi Gerçek Kuzey'ini Keşfet, bugünün karmaşık küresel dünyasında aşağıdaki yöntemlerle kendi "Gerçek Kuzey"inizin rotasında kalmanızı sağlayacak:
Kişisel farkındalık oluşturacaksınız.
Değerlerinizi belirleyeceksiniz.
Harekete geçmiş kabiliyetlerinizin "haz noktalarını" bulacaksınız.
Kendi destek ekibinizi kuracak ve bütüncül bir yaşam süreceksiniz.
Güçlendiren bir lider olarak yolculuğu "Ben"den "Biz"e çevireceksiniz.
Küresel bir lider olacaksınız.

Kendi "Gerçek Kuzey"inizi keşfettiğinizde, dünyada bir fark yaratarak kalıcı bir miras bırakacaksınız.


Basım Dili : Türkçe
Basım Yeri : İstanbul
Sayfa Sayısı : 376
En / Boy : 13,5 / 21
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Tarihi : 11.2016

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı